Nyomtatás

Ajánlott weboldalak


 

www.adventista.hu
Hetednapi Adventista Egyház Magyar Uniójának honlapja
Minden információ, amit az adventistákról, hitükről, szervezetükről tudni lehet és érdemes.

 

 

gyereahogyvagy.hu
Hetednapi Adventista Egyház Magyar Uniójának missziós honlapja
Minden információ, amit az adventistákról, hitükről, a legfrissebb programokról tudni lehet és érdemes.

 

 

 Bibliatanulmanyok.hu 
Bibliai tanulmányok minden napra.
A Hetednapi Adventista Egyház negyedévekre bontott bibliatanulmánya, melyet a világ minden részén tanulmányoznak. A weboldlalon megtalálhatók az aktuális heti témákhoz kapcsoló segédanyagok, hang- és videófelvételek. Az achíumban a korábbi tanulmányok is visszakereshetők.

 

 


 Az Ellen Gould White Könyvtár megalkotói laikus adventista fiatalok, akiket személyes barátságon túl a Krisztus Evangéliuma iránti rajongás köt össze. Mivel sok-sok kérdés feszítette őket, a Bibliában és a Ellen G. White írásaiban kerestek válaszokat. Kutatásaik során nagy mennyiséget gyűjtöttek össze E. G. White magyar nyelven megjelent írásaiból, és késztetést éreztek arra, hogy ezeket mások számára is elérhetővé tegyék.

 

3AMEurope - YouTube
Sebastian Matula videoelőadásai napjaink gazdasági, politikai eseményeiről a történelem és a Biblia próféciáinak tükrében vizsgálva.

 


GLOW
Célunk az, hogy felkeltsük az érdeklődést Isten szava, a Biblia kutatása iránt. Isten szavának, a Bibliának a kutatásában.

  Igemorzsa.hu
Bibliai tanulmányok, hangos könyvek; negyedéves szombatiskolai füzetek, elektronikus könyvtár; írott Károli Biblia; Hangzó Biblia

 


nagyremenyseg.hu
Lásd meg világunkat felül nézetből, társadalmainkat röntgen felvételről! Meglátod helyedet, s megtalálod célodat, ha klikkelsz, s benyitsz e kincstár szobába.

 

 

kegyelem.net
Keresztény filmek, prédikációk, zenék
Szuper Média oldal - online TV, rádió csatornák magyar és angol nyelven

 

 

Adra.hu
Az ADRA Alapítvány a Hetednapi Adventista Egyház világszéles humanitárius szervezete.Az angol mozaikszó magyar jelentése: Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány. A nemzetközi szervezet jelenlegi formájában 1983 óta működik. A szervezet több mint 125 országban végez gazdaságfejlesztő programokat, egészségmegőrző és oktatási tevékenységeket. Mindezek mellett katasztrófahelyzetekben, háborúban is gyors segítséget nyújt.

Nicelife.hu
Értékes cikkek, videók, hanganyagok az életről, párkapcsolatról, házasságról és minden érdekes dologról.

 

 

www.adventistvolunteers.org
Önkéntesként szeretnél dolgozni valahol a világban? Ez a te honlapod!!!

 

 

 


www.tabortuz.hu
Adventista cserkészcsapatok hivatalos honlapja

 


www.fegyvertelenkatona.hu
Desmond Doss igazi története
Doss őrvezető a halálos veszedelemben tanúsított rettenthetetlen bátorságával és megingathatatlan határozottságával sok katona életét megmentette. Neve fogalom lett a 77. gyaloghadosztályban, hiszen páratlan hősiességről tett bizonyságot, ami messze túlmutatott azon, ami kötelessége lett volna.

 

 

Főoldal | Gyülekezetünkről | Események | Képgaléria | Linkek | Kapcsolat |